Termál & Fürdő

Ezek a Palatinus fürdő legfontosabb újdonságai

  • Összefoglaltuk, hogy miben nyújt többet mostantól a Palatinus.

  • A bővítés érintette a termálfürdő jegyárait is.

Július 13-án átadták a fővárosi Palatinus fedett fürdőrészlegét. Ez egyébként nem is igazán a strandszezon, hanem majd az azon kívüli időszak szempontjából jelent gyökeres változást, hiszen mostantól egész évben nyitva lesz a fürdő.

Az itt feltörő termálvíz magas hőfoka eddig is lehetővé tehette volna a téli üzemeltetést, viszont fedett medencéi nem voltak a fürdőnek.

Már most is használható a fedett részben kialakított új gyógyvizes medence, amit élményelemekkel is felszereltek. A családos vendégeknek jó hír, hogy egy fedett gyermekmedence is található az új részlegben.

A fentieken felül háromféle szaunát is kialakítottak: a klasszikus finn szauna mellett gőzkamra, valamint geotermikus szauna is a vendégek rendelkezésére áll és merülőmedencéket is építettek.

Az újdonságok közé tartozik, hogy masszázst is igénybe lehet venni a Palatinusban, a nyár végétől pedig tangentorral (vízalatti vízsugármasszázs) és szénsavas kádfürdővel bővül a szolgáltatások köre.

A nyári szezonon kívül nemcsak a beltéri medencék fognak üzemelni, hanem a szabadtéri részen működni fog az egyik termálmedence, valamint az úszómedence is.

Az újdonságok miatt némileg emelkedtek a belépőjegyek árai is. Egy felnőtt belépőjegy hétköznaponként 3000 forintba, hétvégén 3400 forintba kerül. Szerencsére a gyermekek, nappali tagozatos diákok és a nyugdíjasok kedvezményes belépőt is válthatnak, ennek ára hétköznap 2300, hétvégén 2500 forintba kerül.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!